maanantai 24. elokuuta 2015

Bamboo forest / Dag 6
Efter att ha promenerat ner tillbaka från monkeyparken, fortsatte vi vår färd mot den välkända bambu skogen som befann sig helt i närheten. Påväg till skogen åt vi en snabb lunch från en liten trästuga, det blev "picnic" med potatiscrocket och en currybun. En efterrätt ville vi ha så vi smakade på green tea softis. Mycket intressant, men grönt te vet jag nog inte om det smakade..

Att gå genom bambu skogen var väldigt coolt, det såg så organiserat ut när bambuna bara stod där alldeles raka i vad som ändå såg ut som en ordentlig skog inte bara en plantage. Promenaden var inte alltför lång och den slutade med att vi skulle ta yhteiskuvan på en förengångskull turistfri plats, som blev till att vi hängde i en ställning ovanför en bänk och försökte posera xD 

Vi gick längs med Oi-floden tillbaka till tåget och i solnedgången såg det bara för fin ut med alla små båtar som stillsamt gled fram längs den. Det här området var härligt och det var tur att vi hade så mycket tid att gå omkring där. Fastän vi inte var i Japan under cherry blossom säsongen tycker jag ändå att de flesta platser vi besökt varit super vackra! (Vera skrattar åt mej nu men xD..) Naturen här är jättefin och man märker genast att man befinner sig låångt hemifrån då man går genom skogen. Fukten, träden, dofterna och alla ljud är så annorlunda! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti