lauantai 22. elokuuta 2015

Osaka / dag 5
Åt frukost första gången i rummet och det var nog en bra början på dagen, inget  sökande efter passliga toastar denna dag inte xD Istället valde vi att ta en promenad till Osaka castle, ett slott fullt av intressanta historier om stora krigare etc etc (som vi ju nog försökte bekanta oss vid men krhmm..vi kan ju skylla på att där var för mycke människor...eller nåt). Uppifrån tornet var det helt superfin utsikt åt alla håll och vi kunde även spana in vår nästa destination, nämligen Hep five shoppingcentret med ett pariserhjul på taket (juu...hej Japan xD). Vägen dit skulle vara kort men vi sightseeinga lite runt Osaka på vägen innan vi hittade fram. Blev välkomnade av en enorm röd val som såg ut att villa äta upp en..(hängde i taket...Hej japan..Vem får dessa ideér liksom?) Vi åt seafood risotto och parmaskinka "pizza" och tog en tur i pariserhjulet, som hade en högtalare man kunde koppla sin telefon till så vi hade "tarkenee" på på fullt då vi åkte och kände oss ganska on top of the world!

Vägen mot Kyoto blev lite mer inveklad än vi tänkte för vi måste sen också byta metro  efter att vi trodde att vi var framme...tack för hjälpen snälla smarta Japan som orka guida oss! Såå efter mycket sökande kom vi tillslut fram till Maison Fushimi och sprang efter att ha slängt in sakerna ner till 7-eleven och köpte sushi som vi sedan åt som nattmat i det gememsamma köket :D Sen sov vi på tatami (i princip på en madrass på ett lite högre upp placerat golv) efter att ha utnyttjat wifin heelt för länge som vanlit xD

(Kämppar på med oregelbunden wifi här i Sydney, därför kommer inläggen så mycket senare. Nyligen kom vi tillbaka till stan från surfcamp var vi spenderat hela förra veckan nu är de främsta målen att hitta jobb och sedan en lägenhet i en del av Sydney som heter Manly, mer om det senare ;) )

2 kommenttia:

  1. ser så vackert ut!<3 största lyckosparken härifrån, puss o kraaam!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jåå de va no vackert! <3 taaack massor puss o kram tibax :*

      Poista