sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Vardag och citybesök
Jobbar på, sparar pengar och lever det sköna livet! Har denna vecka 3 dagar ledigt från jobbet så ska försöka hitta på nåt intressant att göra, antagligen in till centrum igen nån kväll. Dagarna går så fort då man jobbar så man hinner inte ens fundera på vad annat man borde hitta på här, men sen igen så är det ju orsaken varför vi är här i Manly för tillfället, för att jobba, spara pengar och njuta på samma gång <3 Häromdagen lånade både jag och Vera surfbrädor från 2 killar på hostellet och gav oss ut i vågorna...bra kan jag inte säga att det gick men rolit hadde vi. Jag trivs i vattnet och på surfbrädan så varför inte attackera vågorna liksom ;D Måste definitivt börja göra det oftare för jag skulle verkligen vilja göra lite framsteg xD

Sen kommer här lite bilder från vår kväll i Sydney centrum förra veckan, helt ljuvligt med lite omväxling efter att ha tillbringat typ över en månad bara i Manly. Kom dit lite för sent så hann inte shoppa men vi åt sushi (som vanlit xD ) och gick längs gatorna och jag kände mej extremt felplacerad efter så lång tid av bara beachlife! Måste nog försöka få till fler utflykter här under kommande veckorna, har blivit så galet hemmastadd i hostellet och allmänt bara i Manly då här finns allt man behöver och lite till inom 5 minuters radie från var man befinner sig <3 2 kommenttia:

  1. Oii Manly verkar ändå som ett jättekiva ställe<3 kämpa på me jobben!! O att utvecklas i surfande :D o helt häärligt att ni blogga, mera bara ;)

    VastaaPoista
  2. assåå dendä nästsista bilden före texten, de ser så härlit ut ja vill ocksåå!! ^^

    VastaaPoista